FOTO/ Mjekët dhe infermίerët hedhin valle në ballkonin e ѕрίtalit Shefqet Ndroqi

Ndërkohë që çdo ditë nga spitali Shefqet Ndroqi mediat raportojnë për vde kje dhe probleme në trajtimin e të sëmurëve me Cov id, duket se këtë të mërkurë atmosfera jashtë spitalit është disi më ndryshe.

Ansambli i Valleve dhe Këngëve Popullore ka dhënë një koncert në oborrin e spitaleve duke ndryshuar disi atmosferën mortore që ekziston prej muajsh në këtë spital për shkak të sëmurëve të shumtë me Co vid që ndë rrojnë jetë.

Në disa vende të tjera të botës janë parë mjekë dhe infermierë që kërcejnë nën ritmet e muzikës, por kjo ka ndodhur kur numri i të sëmurëve apo i të infe ktuarve me Co vid ka shkuar në zero. Në Shqipëri asgjë nuk ka ndryshuar ende.