10 fjali qe ju shtojne shpresen ne jeten tuaj

1. Shpresat e mëdha prodhojnë njerëz të mëdhenj!

2. Shpresa është mik i mrekullueshëm, ndoshta nganjëherë mungon, mirëpo asnjëherë nuk tradhton!

3. Shpresa nuk është ëndërr, por rrugë për ta bërë ëndrrën realitet!

4. Jeta është shpresë, ai që e humb shpresën, e humb jetën!

5. Shpresa të bën ta shohësh atë që njerëzit nuk e shohin, të dëgjosh atë që njerëzit nuk e dëgjojnë dhe ta realizosh atë që ata nuk mund ta realizojnë!

6. Me shpresë vazhdohet jeta, me optimizëm vazhdohet rrugëtimi!

7. Mes ëndrrës dhe realizimit të saj, mbeten durimi, shpresa dhe lutja e sinqertë!

8. Gjithmonë ekziston një rrugë, asnjëherë mos u dorëzo.

9. Pavarësisht pikëllimit, mbetet shpresa në Zotin, ajo më e bukura në brendësinë tonë!

10. Asnjëherë nuk dështon një njeri i cili përpiqet, pastaj prapë përpiqet…!