“Doktori më ѕекѕi në botë” theυ të gjitha rreguΙΙat e kοrοnaνίrυѕίt

Doktori më simpatik dhe i komentuar, Mikhail Varshavski, i njohur si Dr. Miki po ak uzohet gjerë sisht në rrjete sociale për hipok rizi, pasi postoi disa fotografi, ku shfaqej duke festuar pa maska dhe pa dist ancim social për 31-vjetorin e tij.

Varshavski, i cili numëron 3.9 milion ndjekës në Instagram dhe 2.9 milion në Facebook, prej muajsh ka apeluar për rëndësinë e mbajtjes së një mas ke për të ndaluar përhapjen e Cov id-19.