E fundit! Perp laset me motor Romeo Veshaj, thuhet se Donaldi ka…(Foto)

Disa qytetarë kanë dërguar pranë redaksisë së Joq Albania disa foto ku sipas tyre Romeo Veshaj është përfshirë në një aksi dent automobilistik.

Nuk dihet saktësisht se si ka qenë dinamika e plotë e ngjarjes, por nga fotot e mbëritura pranë redaksisë së Joq Albania duket se një motor gjendet i shtrirë në rrugë.

Ndërkaq ka ardhur ambulanca dhe Romeo veshaj shihet pranë dyerve të hapura të ambulancës, ndërkohë që një mjek e mban nga krahu.

Qytetarët shprehen se aksidenti ka ndodhur në aksin Tiranë-Elbasan rreth orës 15:49.

Nga ana tjetër, nuk dihet se cili ndodhet brenda ambulancës, nëse është Donaldi apo dikush tjetër.