Brisida Shehaj rrëfen për herë të parë: Kur isha studente u angazhova si fotomodele

Ish-drejtoresha e Tatimeve, Brisida Shehaj ka treguar për herë të parë disa detaje nga jeta e saj.

Ajo ka thënë sot në një intervistë në “Klan Tv” se nuk ka marrë pjesë në konkurse bukurie, ashtu siç është përfolur në medie, por ka qenë e angazhuar si modele e fotomodele në vitin 2005, kur ishte studente në vitin e tretë të Ekonomikut.

“Ka qenë mendimi i Marcela Latit, dhe më pas e Enada At’Nikollës për të më përfshirë në projektet e tyre, si modele. Ishin të parat dhe të fundit aktivitete, pasi s’kam pasur asnjëherë pasion botën e spektaklit”, tregoi Shehaj.