Kot thonë që ‘rrufeja nuk bie në haIe’, do ngeleni pa fjale nga ajo çfarë ka ndodhur…

Stuhi të tmerrshme dhe madje një seri toornadosh gooditën Oklahomën në SHBA dje në mbrëmje, duke shkaktuar dëme të mëdha materiale.

Por e habitshme ajo që ndodhi në qytetin Okmulgee (në jug të Tulsa), ku gjatë një stuhie të fortë një rrufe depërtoi brenda një ndërtese dhe udhëtoi nëpër banjë, duke shkatërruar totalisht bidenë.