Anglezja e lidhur me një jashtëtokësor: UFO-t janë 1 milion herë më mirë sesa burrat

Një grua angleze ka deklaruar se ka rënë në dashuri me një jashtëtokësor të padukshëm, duke shtuar se ai është më i mirë në shtrat se çdo tokësor.Emanuela Rose, e cila banon në Londër, është shprehur në një emision televiziv se u njoh me jashtëtokësorin pasi ai e rrëmbeu nga apartamenti i saj.

“Kemi një vit të lidhur dhe tani mendojmë të martohemi. UFO-t nuk kanë formë njerëzore dhe nuk shihen dot me sy të lirë”, tha gruaja.Kur u pyet për marrëdhënien intime të saj me jashtëtokësorin, Emanuela u shpreh: “T’i krahasosh me burrat, janë 1 milion herë më mirë”.

Komentet dhe reagimet për këtë deklaratë kanë qenë të shumta dhe s’kishte si të ndodhtë ndryshe, kjo deklaratë po bën xhiron e rrjetit në gjithë botën.

Menjëherë pas kësaj deklarate, Emanuela ka marrë ftesa të shumta për emisione dhe intervista dhe është kthyer në një personazh mjaft të kërkuar mediatik.