E FUNDIT/ Kοrοnaνίruѕί nuk ndalet, një tjetër mjek hu mb betejën dhe ndahet nga jeta

Kor onavi rusi ka shënuar një tjetër viktimë në radhët e bluzave të bardha.

Mjeku Ibrahim Kaziu fatke qësisht nuk ka arritur të fitojë betejën me vir usin.

Lajmin e trishtë e ka bërë të ditur spitali rajonal Dibër.

“U prehsh në paqe dr. Ibrahimi😢

Nje jete ne sherbim te popullit👨‍⚕️

Dr. Ibrahim Kaziu ishte mjeku që me profesionalizëm e përkushtim i shërbeu komunitetit të banorëve të Dibres për vite e vite me rradhë, si mjek dhe drejtues teknik ne Spitalin Dibër.

Dr. Ibrahimi nuk ia doli në betejën me virusin e pabesë, megjithë përpjekjet e mëdha të stafit mjekësor.

Te trishtuar nga kjo humbje e madhe për të gjithë ne. Do na mungojë shumë energjia e pashtershme dhe shpirti i sakrificës të një mjeku model, qytetari të mirë dhe drejtuesi të zot.

Ngushëllime familjes për hum bjen e rëndë!”, shkruhet në postim