Gjyshja 64-vjeçare: Meshkujt më çojnë foto të k… duan ta bëjnë me mua, jo me mbesën time 19 vjeç

Një gjyshe super në formë ka pohuar se ajo merr më shumë vëmendje mashkullore sesa mbesa e saj 19-vjeçare. E moshuara thotë se të rinjtë shpesh i dërgojnë asaj “foto të pjesëve të tyre intime”.

Lesley Maxwell, nga Melbourne, filloi të stërvitet kur u nda nga ish-bashkëshorti i saj 14 vjet më parë dhe që atëherë është bërë një influencuere fitnes, duke numëruar rreth 60,000 ndjekës me stërvitjet e saj në palestër.

Ajo ndan pasionin e saj me mbesën e saj Tia, 19 vjeçe dhe dyshja ushtrohen shpesh së bashku.

Por adoleshentja ka pranuar se pamja rinore e gjyshes së saj merr më shumë vëmendje mashkullore. “Kjo ndodh se ajo duket e mrekullueshme për moshën e saj, ajo tërheq jo pak vëmendje”, tha Tia për “Love Don’t Judge”.