Operacion apo origjinal! Moderatori shqiptar i prek gjjoksin në emision Françeskës…(Vίdeο)

Operacion apo origjinal! Moderatori shqiptar i prek gjjoksin në emision Françeskës
Operacion apo origjinal! Moderatori shqiptar i prek gjjoksin në emision Françeskës

E ftuar në “E diell”, ishte një nga mod elet më supers eksi shqiptare, Françeska Jaçe.Françeska u vendos përballë pyetjeve të gazetarëve të “E diell”, duke zbuluar shumë për veten.Kur erdhi rradha e Gracianos, ai u shpreh se e dashuron punën e tij ndërsa Manushi i tha t’i prekte gjjoksin Françeskës meqë e ka me dëshirë.Graciano nuk ngurroi duke ia prekur gjo ksin Françeskës e duke treguar se e ka origjinal.

Pas këtij momenti, Françeska tregoi se ajo dhe Graciano njihen prej vitesh. Me p0sht keni 2 νide0 klik0jeηi te dyat jane me pjese te ndara…