Nga karakteri më pëlqen gjοkѕί yt/ Djali lë nam me fjalët që i thotë vajzës që do burrë…(Vίdeο)

Shiko pajet e plota:

Në emisionin “Përputhen” çdo ditë ka surpriza dhe të papritura nga konkurentët dhe takimet që zhvillojnë me njëri-tjetrin.

Ditën e sotme ishte takimi i Arjonit dhe një ndër vajzave të reja, Ana Kaurit.

akimi i zhvillua pranë një liqeni dhe për asnjë moment nuk munguan komplimentat mes të dyve për pamjen fizike. Gjatë bisedës, Ana tregoi se e kishte ndjekur Arjonin që në fillim dhe i pëlqente pamja e tij fizike dhe stili i tij.

Ndërkohë kur Ana e pyeti Arjonin se çfarë i pëlqente te karakteri i saj, Arjoni nguroi pak dhe më tej tha se më pëlqen gj0ksi yt.

”Më pëlqen më shumë gj0ksi yt…”