Mjeku i njohur : Jeni të ρrekur dhe po e kaloni në shtëpi Koronaνίruѕin ? Vetëm nëse do të keni këtë shenjë drejtohuni spitalit, përndryshe

Mjeku Arjan Mezini ka sqaruar se kur të sëm urët me kor onav irus, që kurohen në shtëpi, duhet t’i drejtohen spitalit.

Në studion e “Open”, mjeku u shpreh se shenjë ala. rmi duhet të konsiderohet temperatura e lartë, 39, që mund të vazhdojë për ditë me radhë.

Sipas tij, në këtë moment tregon se ka një kompl ikacion dhe për këtë, pacienti duhet t’i drejtohet spitalit.

Ai shtoi po ashtu se shumë problematik është pan iku, që sipas tij po i lodh njerëzit, duke i ulur dhe imunitetin.

“Shenjë ala rmi është temperatura 39 që vazhdon dhe nuk bie për 3 apo 4 ditë me radhë, apo nuk bie nën 38. Kjo duhet parë si shenjë ala rmi. Temperatura 37 e gjysmë është normale.

Ajo që po i lodh njerëzit është pan iku, i cili ul dhe imunitetin. Njerëzit në pan ik e kalojën më me vështirësi sëm. undjen. 95% e njerëzve e kalojnë si një grip të gjatë, është tinëzar se të sjellë çdo ditë një gjë, por nuk duhet të ketë pan ik”, u shpreh mjeku