Kur AΙbërije Нadërgjonaj nuk kishe οреrасίοnе рΙаѕtike

Albërije Hadërgjonaj është një nga këngëtaret kosovare që çdo herë është përfolur në media për pamjen e saj të jashtme.

Si shumë artiste tjera edhe Albërija nuk ju ka shpëtuar oper acioneve plas tike, e cila përkundër kolegeve tjera që e fshehin e ka pranuar këtë gjë të tillë publikisht, shkruan “Kosovarja”.

Sa i përket jetës private edhe në këtë aspekt këngëtarja është treguar çdo herë e sinqertë, ku ka rr ëfyer edhe tradhtinë e bashkëshortit dhe jetën e vështirë si nënë beqare e dy vajzave.

Së fundmi, ju sjellim një video të vitit 1997 ku Albërija nuk kishte fare ope racione dhe dukej mjaft e bukur