Kjo ëѕhtë gjendja ѕhëndetëѕore e Luleѕ së Lirimit

Lulja dhe Lirimi janë një nga çiftet më të famshme e të dashur në instagram.

Falë aktivitetit të tyre në rrjetet sociale me foto e imazhe ata janë bërë mjaft të ndjekur e të komentuar, shkruan “Kosovarja”.

Por viti 2020 ishte i keq edhe për Lulen e Lirimin, të cilët u përballë me sëmudjen e Lules për të cilën u luten që të shërohet çdo kush që dëgjonte dhe e njihte.

E pas disa trajtimesh në spital për muaj të tërë, Lulja është përmirësuar dhe i është kthyer rrjeteve sociale.

Ajo po duket mjaft bukur, duke lumturuar me këtë gjendje më së shumti bashkëshortin e vajzën e tyre Helenën