“Nga karakteri më pëlqen më shumë gjoksi yt”, Arjoni jep deklaratën e fortë në takimin me Anën

Në emisionin “Përputhen” çdo ditë ka surpriza dhe të papritura nga konkurentët dhe takimet që zhvillojnë me njëri-tjetrin.

Ditën e sotme ishte takimi i Arjonit dhe një ndër vajzave të reja, Ana Kaurit.

Takimi i zhvillua pranë një liqeni dhe për asnjë moment nuk munguan komplimentat mes të dyve për pamjen fizike. Gjatë bisedës, Ana tregoi se e kishte ndjekur Arjonin që në fillim dhe i pëlqente pamja e tij fizike dhe stili i tij.

Ndërkohë kur Ana e pyeti Arjonin se çfarë i pëlqente te karakteri i saj, Arjoni nguroi pak dhe më tej tha se më pëlqen gjoksi yt.

”Më pëlqen më shumë gjoksi yt…”