Akѕident tragjik në Вураѕѕin e Vlorës, rrëzohet kamioni dhe vdeѕ ѕhoferi, раѕagjeri nuk gjendet

Një aksѕident tra gjik raportohet të ketë ndodhur paraditen e sotme në Bypassin e Vlorës, në afërsi të Kaninës.

Policia bën me dije se një kamion me inerte është rrëzuar dhe shoferi ka gjetur v dekjen.

Ndërkohë, në mjet ka qenë dhe një pasagjer i cili nuk po gjendet për shkak të inerteve. Grupi hetimor ndodhet në ven dngjarje dhe po punon për zbardhjen e plotë të rrethanave të ngj arjes.