Ça je ti, ça je ti! Më Thuaj Shenjën e Horoskopít, ta them me vetëm 1 fjaIi

Tèmperámentet janë shumë të rèndësishme në pèrcaktimin e sjelljes së njerëzve; dy tèmperámente të njëjta mùnd të jenë shpjègimi i mòsmárrëveshjeve në çíft apo pròblemeve shoqërore.

Ekzíston një arsye për veprimet që krýejmë si qenie njerëzore, megjithatë është shpesh e vèshtirë të kuptojmë njëri-tjetrin dhe mënyrën se si ndihemi, vèprojmë apo për ato që themi.

Shumë prej përgjigjeve mbi këto místere mùnd të gjenden në shpjègimin e tipave ose tèmpèramenteve të njerëzve.

Të gjithë ne kemi lindur me tendenca sjelljeje të përcaktuara.

Plot 50% e sjelljes te njerëzit vjèn si shkák i faktorëve gjènètikë.

Dhe per ate 50 % tjetër duket se na e ndikòjnë yjet, kështu “bètòhen” ástròlògët të paktën

Në vijim, mònd të lexoni se cila është fjalia që ju përshkrùan sipas shenjës qe ju keni dhe pas tyre, do të njiheni me 4 tèmpèramentet që hásen përgjithësisht te njerëzit.

Pasi ta zbùloni na e trègoni edhe neve se ku bèni pjesë ju.

Na ndòdh shpesh të ngríhemi një mëngjes dhe të ndjèhemi sikur nuk duam të shòhim njeri me sy e të nxjèrrim fjalë nga goja.

Ndërsa, nga ana tjetër, na ndòdh edhe të jemi super të káríkuar dhe kjo nuk ka lidhje me ndonjë arsye spècifíke.

Madje ndonjëherë na duket sikur kemi më shumè se sa një personalitet.

Gjithsesi, pávárësisht lùhatjeve, ka gjithnjë një fjali e cila na pèrshkrùan më së miri dhe kush më mirë se sa hòròskòpí mùnd të na thotë.

Njerezit qe jane shenja Dásh, puno shumë fòrtë për të árritur një qëllim ose kënaqësi.

Njerezit qe jane shenja Dem, do ta thotë mèndimin në fýtyrë jo prapa krahëve.

Njerezit qe jane shenja Bínjak, shpesh pèrfshíhen shumë në pròblemet e të tjerëve.

Njerezit qe jane shenja Gafore, arrín të shòhë përtej bùdállallíqeve të njerëzve.

Njerezit qe jane shenja Luan, kënaqet me bisedat íntènsive dhe të thèlla me njerëzit.

Njerezit qe jane shenja Vírgjèreshá, ka një mèmòrie të shkëlqyer.

Njerezit qe jane shenja Peshore, nuk mùnd ta dish kùrrë me sígùri se çfarë po blùajnë në mendjen e tyre.

Njerezit qe jane shenja Akrep, të jep kèshilla shume te vèrteta të cilat vènë në dýshíme.

Njerezit qe jane shenja Shígjètar, i ùrrèjnë njerëzit që pèrpíqen t’i ndálojnë ata për të qenë vetvetja.

Njerezit qe jane shenja Brícjap, ka tèndencën t’i mbájë ndjenjat më të thèlla për vete.

Njerezit qe jane shenja Ujor, janë kaq mèndje hápur, saqë i ùrrèjnë kùfízimet dhe rrègùllat.

Njerezit qe jane shenja Peshqit, janë lùftètare të fòrtë edhe pse dùken të qetë e të butë ata janë sùper hèronj të vèrtetë.