Vajza qëndron 7 orë sipër makinës për të parë nga dritarja nënën e saj të shtruar me СОVΙD-19

Gjithçka është shumë e dhi mbshme kur nuk ke mundësi të takosh apo të për qafosh familjarët e tu dhe aq më tepër kur ata ndodhën në gjendje të rëndë shëndetësore. Një vajzë italiane ka qëndruar me orë të tëra sipër makinës në këmbë, për të parë nënën e saj nga dritarja e spitalit.

Fotografia është shkrepur nga një banor që jetonte afër spitalit “Valduce Hospital” Ai ka treguar shpresën e vajzës për të parë nënën e saj, e cila ndodhet e shtruar në spitalin me pacientë me Co vid.Salvatore thotë se vajza ka qëndruar rreth 7 orë në këmbë duke shpresuar se do të shikonte nënën e saj.

Më konkretisht, ky i fundit është shprehur se:

Vajza qëndronte aty dhe nuk dorëzohej nga ora 10 e mëngjesit, deri në 5 pasdite, momenti kur unë bëra foton. Shpresoj që kjo situatë të mbarojë e çdo gjë të kthehet normalitetit