Djali kthеhet nga Anglia dhe i prezanton familjes të fеjuarën, nënës i bie të fikët

Një djalë shqiptar, që jètonte në Angli, disa ditë më parë është kthýer në vendlindje për t’i prèzantuar familjes të dashùrën e tij.

Por, familjarët e tij janë hábitur kur e kanë parë nùsen e djalit, pasi nuk e dinin se e dashùra e tij ishte 20 vite më e madhe se ai.

Siç ráportohet në shumicën e mediave gjatë qèndrimit në Shqipëri djali i ka trègùar familjarëve se e dashura e tij 40-vjeçare ishte shtátzènë.

Sapo kanë márrë lájmin nënës së tij i ka rènë të fíkët, pasi mèndònte se djali e donte vetëm për dòkumèntet.

“Një djalë është rikthýer nga emígracíoni për t’i prèzantuar familjes të dashurën e tij angleze. Mirëpo fámiljarët nuk e dinin se ajo ishte 20 vite më e mádhe se djali.

Për një mòment ata e kanë prítur mirë, sepse mèndonin se ai e dònte vetëm për dòkumèntet, por pak kohë më vonë ai u ka thënë se e fèjuara e tij ishte njëçikë shtátzènë.

Djali është 20 vjeç, ndërsa grùaja është 40. Ka qenë vetë djali ai që i ka dhènë lájmin familjarëve dhe gjatë kohës që iu ka trègùar nënës së tij i ka rènë të fíkèt”, tha gazetari.