E dhimbѕhme: Koѕovari humb jetën në vendin e tij të рunës në Gjermani

Një person ka ndërruar jetë tra gjikisht në vendin e tij të punës në Gjermani, shkruan Gazeta Sinjali.

Lajmin për vd ekjen e tij e kanë bërë të ditur familjarët, të cilët kanë njoftuar se varrimi i të ndjerit do të bëhet të shtunën më datë 14 në orën 14:00, në v arrezat e fshatit Llukar të Prishtinës.

“Dhembje për gjithë familjen është e madhe. Besnikun do ta kujtojmë përgjithmonë për veprat dhe punët e mira që ka lënë pas,

e që janë ngushëllimi më i madh në këto ditë të dhimbjes, për të gjithë ne”, thuhet në postim.