Çifti i moѕhuar рadit djalin dhe nusen në gjуkatë: Nuk na dhanë nipër e mbesa!

Një rast i veçantë gjyqësor është regjistruar, teksa një çift indian ka paditur djalin dhe nusen e tyre në gjykatë për shkak se nuk u kanë dhënë nipër dhe mbesa.

Sanjeev dhe Sadhana Prasad, nga shteti verior indian i Uttarakhand, thonë se fakti që djali i tyre nuk u ka dhënë nip u kishte shkaktuar atyre “agoni dhe shqetësim mendor”. Prasadët thonë se kishin shpenzuar shumë para për rritjen dhe edukimin e djalit të tyre dhe donin të kompensoheshin për paratë që kishin shpenzuar.

Në dokumentet ligjore, Prasads kërkojnë që djali i tyre Shrey Sagar dhe gruaja e tij Shubhangi ose t’i dhurojnë një nip brenda një viti ose t’u paguajnë 520,000 £.

Babai i djalit shpjegoi se ai kishte paguar për dasmën e Shrey-t dhe Shubhangi-t në një hotel me pesë yje, u dha atyre një makinë luksoze me vlerë 63,000 £ dhe e kishte mbështetur financiarisht Shrey-n për dy vjet derisa ai arriti të gjente një punë si pilot. Ai thotë se kishte paguar edhe djalin dhe nusen e tij për të shkuar në Tajlandë në një muaj mjalti të shtrenjtë.

“I dhashë djalit tim të gjitha paratë dhe e trajnova në Amerikë. Nuk kam para tani. Ne kemi marrë një kredi nga banka për të ndërtuar një shtëpi. Ne jemi të trazuar financiarisht dhe personalisht,” u tha z. Prasad gazetarëve.