I bën groрën tjetrit (gruaѕ që mbуti), bie vetë brenda dhe vdeѕ nga infarkti!

Një burrë nga Karolina e Jugut vdiq nga një atak në zemër teksa va rroste një grua të cilën dyshohet se e kishte m bytur për v dekje, thanë autoritetet.

Zyra e Sherifit të Qarkut Edgefield tha në një njoftim për shtyp se ata u thirrën në shtëpinë Trenton të Joseph McKinnon, 60 vjeç më 7 maj pas një raporti se një mashkull i cili nuk reagonte qëndronte i shtrirë në oborrin e tij.

Kur arritën policët, ata vunë re praninë e trupit të pajetë të McKinnon dhe një v arr të cekët ku më vonë zbuluan një peron të dytë të v dekur.

65-vjeçarja Patricia Ruth Dent, jetonte në të njëjtën adresë në Tanglewood Drive, shkruan The Independent.

“Zoti McKinnon nuk kishte shenja të traumës dhe dyshohet se vd iq për shkaqe natyrore, “tha sherifi i qarkut Edgefield, Jody Rowland dhe mjeku ligjor i qarkut David Burnett.

Pas kryerjes së autopsisë Burnett njoftoi se kishte v dekur nga një atak në zemër, ndërsa shkaku i v dekjes së Dent konfirmoi dyshimet fillestare të oficerëve se ajo vd iq nga mbytja.