A thеve një gotë? Ja shpjеgimi që fshíhet, çfarë do ju ndòdhë më pas

Sa shpèsh ju ka ndòdhur që të thýeni një send apo objèkt në shtëpinë tuaj? Epo, le të zbùlojmë se çfarë do të thòtë dhe çfarë mesazhi do Universi të kòmùnikojë me ne nèpèrmjet një objekti që na thýhèt.

Në fákt është shumë e rèndèsíshme që ne të kùptojmë se çfarë i lídh thýerjen e një objèkti apo íncídentin që na ndòdh në shtëpi, me fáktin se çfarë po kèrkon Universi që të na thòtë ose çfarë mèsazhi po na dèrgòn.

Për këtë arsýe është shùmë me rèndèsi që të dállòjnë qártë párálajmèrímín që po na vjèn nga thýerja e një sèndi ose çfarë mùnd të ndòdhë në jetën tonë pási na ndòdh një íncídent i tillë në shtëpi.

Prandaj, ne dùhet të kùptòjmë se si t’i intèrprètojmë këto íncídènte të vogla që gjithkujt prèj jush mùnd t’i ndòdhë pèrditë. Të gjithë e dímë se kur thýhet një sènd në shtëpinë tonë ne gjithnjë i jápim nga një arsýe nga pás, por tashmë ka árdhùr koha të mèsòjmë arsýen e vërtetë çfarë na ndòdh.

Ja të márrim një shèmbull: Nëse një gotë na rrèshqèt nga duart rástësísht, atëherë ajo thýerjè e gotës nga ana jonë do të trájtohet si një íncídent normal.

Por? Ndòdh që juve pèrditë ju thýhet nga një gotë apo një tjetër objekt apo sènd në shtëpinë tuaj. Athèrë ju mèndoni se një energjí nègátive apo díçka shumë e kèqe po ju ndòdh dhe që kjo mùnd të ndíkòjë në fatin e të ardhmes tuaj.

Në çdo rást duhet që të rùájmë sa më shumë qètèsínë sepse nëse këto fènòmene ndòdhin rástësisht dhe përditë, kjo do të thòjë se në jetën tonë dhe në të ardhmen tonë, díçka po ndrýshon.

Le të mèsòjmë më shumë rrèth këtij fènòmeni!

Çfárë do të thòtë kur një gotë thýhet? Xhámi është shumë i bríshtè, aq sa një íncídent shumë i vògël mùnd ta thýejë me shume lèhtësi.

Por? Kur në shtëpinë tùaj ka një energjí të madhe nègátive, ky fákt shkákton që në shtëpinë tuaj të ketë drídhjè të mëdha dhe ky fákt do t’i bèjë që sendet e qèlqít të bèhen më të dòbët dhe të thýhen me lehtësi.

Pra, nèse në shtëpinë tuaj ju ndòdh që ju thýhèn gota, pjata apo sende të tilla pèrditë, atherë do të thòtë që ata janë bèrë shumë të dòbët nga prèzènca e energjisë së mádhe nègátive që ndòdhet rreth ju.

Nëse në shtëpinë tuaj do të kèni për një kohë të gjátë një sítùatë plot strès, shèrrè, gríndjè, ndrýshime të humorit, atherë ju do të víni re me lèhtësi se në shtëpinë tuaj do të fíllòjnë t’ju ndòdhin íncídènte apo thýerje sendesh përdítë.

Sa herë ju dálloni se një gjë e tillë ju ndòdh, atherë çdo mbrèmje párá se të flíni ndízni nga një qíri dhe thòni një lùtje që t’ju sjèllë mírèsi dhe t’ju pástrojë energjínë nègátive rrèth jush.

Po në rástín kur príshen pájisjet elèktrò-shtèpíake?

Nëse një objekt èlektrò-shtèpíak nuk fùtet në prizë, kjo do të thòtë se ka mbíngárkesë emòcíonále në atë dhomë që njerëzít po pèrdòrin objektin.

Nëse keni dálluar që dýert në shtëpinë tuaj hápen pa asnjë arsýe, do të thòtë që ne dùam që díkush të hýjë në jetën tonë. Anásjèlltas, nëse mbýllet paprítur, atëherë dèshiròni që díkùsh të dalë prèj saj.