Nυѕe e vjehrrë dhυnojnë njëra-tjetrën, 28-vjeçarja i kthehet edhe vjehrrit, рërfundojnë të gjithë në Gjykatë

Duket se marrëdhënia mes nuses 28-vjeçare dhe prindërve të bashkëshortit të saj në Librazhd nuk ka shkuar ashtu siç pritej.

Sipas policisë, 28-vjeçarja me inicialet E. K., dhe vjehrra e saj 51-vjeçare me inicialet F. K., banuese në fshatin Dardhë, kanë ushtruar dhu në fizike dhe psikologjike ndaj njëra-tjetrës.

Po ashtu 28-vjeçarja mësohet se ka ushtrua dhunë psikologjike edhe ndaj vjehrrit të saj, me iniclaet R. K., ndaj të cilit u plotësua kër kesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes. Po kështu kërkesë për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes është bërë edhe për nusen.

Ndërkaq materialet i kanë kaluar Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Elbasan, për veprime të mëtejshme.