Ѕhqiрja që kërkonte burrë në ekran: Iѕha në Dubai dhe bëra qejf me 5 mijë euro, më teрruan

Fenomeni “Dubai Porta Potty” në Emiratet e Bashkuara është kryefjalë e mediave në këto ditë të ngrohta ku shumica e VIP-eve shqiptare dhe vajzave të Instagramit shijojnë pushimet në Dubai, vendin përrallor të sheikëve.

“Dubai Porta Potty” është fenomeni ku vajzat detyrohen të përmbushin fantazitë se ksuale më të çmendura të sheikëve në këmbim të shumave të mëdha parash. Sheikët detyrojnë vajzat të hanë jashtëqitjen e tyre duke i paguar për këtë gjë. Për këtë ka folur edhe Shqipe Hysenaj e cila ka qenë një vit më parë në Dubai.

Asokohe ajo u komentua se pushimet e saj janë financuar nga një sheik, teksa sot vajza që kërkonte burrë në ekran thotë se ka shkuar me të vëllanë dhe me vete ka pas vetëm 5 mijë euro nga të cilat disa i kanë tepruar.

Shqipe Hysenaj:

Nuk ka jetesë të mesme në Dubai, aty është ose e ulët ose e lartë. Kam qenë me vëllanë. Nuk është se ka ndonjë shtrenjtësi të madhe për të shkuar në hotel.

Flas për njerëzit që punojnë. Njerëzit që nuk punojnë është më e shtrenjtë. Unë 5 mijë euro i mora me vete dhe më tepruan. Doja të shikoja më shumë gjëra por nuk më doli koha. Doja 5 ditë të tjera. Qëndrova 10 ditë dhe shpenzova gati 5 mijë euro, pa jetë nate. Kur lëvizja në plazhe të tjera, kishte kosto ekstra.