Një Nga Këngëtaret Më Të Njohura Shqiptare, A E Njihni Dot?

Njihni Dot?

Zonja që shihni në foto, është një prej kengetareve më të suksesshmeve shqiptare.

Me të njëjtat tipare, të njëjtët sy që i qeshin duket siku nuk ka ndryshuar.

Fotoja është postuar nga vajza e saj, ku nënë e bijë shihen të përqafuara, transmeton lajmi ditor.

E bërë nostalgjike për kohën e kaluar, vajza e këngëtares Eli Fara, Marina, ka publikuar fotografi me të ëmën.

Bie në sy se Eli nuk është prekur nga vitet dhe vijon të ruajë të njëjtën hijeshi si dikur./lajmi ditor