Për vetëm 4 minuta, metoda e lehtë dhe pa kosto për zbardhimin e dhëmbëve me gjethe dafine

Dhëmbët mund të zbardhen në qoftë se ju përdorni gjethe dafine me lëkurën e tharë të portokallit. Në një enë hidhni disa fletë dafinë dhe lëkura portokalli të thara dhe shtoni pak ujë.

Lërini në ujë për një natë dhe me lëngun e përftuar lyeni dhëmbët dhe lëreni të veprojë për 4 minuta. Në fund lajini dhëmbët me pastë.

Rezultatet do te jene mese te kenaqshme, do te ishte mire qe kete metode t’ua tregonit shokeve apo dhe miqve pasi eshte e thjeshte e shpejte dhe pa kosto.