Dhimbje e madhe! Kјo është 34-vjeçarja shqiptare që dha ѕhрirt tre javë pasi lindi/ Flasin mjekët italianë: Нumbί ndjеnjat

Një ngjarje e rëndë është regjistruar në komunën Musile di Piave, pasi një grua, 34-vjeç, me origjinë shqiptare ka ndë rruar jetë.

Mediat italiane raportojnë se shkak i vde kjes së saj është hemo rragjia ce rebrale. Hazbije Seferi Sinameta ishte bërë nënë për herë të tretë, më 3 nëntor. Rreth dhjetë ditë pas lindjes, Hazbija kishte ndjerë dh imbje të forta koke, derisa në një moment kishte hum bur edhe ndjenjat.

Ajo u transportua në spital ku mjekët konstatuan hem orragjinë cere brale dhe situata u përkeqësua duke i marrë jetën gruas lehonë.

Hazbije Seferi Sinameta prej vitesh banonte me familjen e saj në Bosco. Përveç burrit, ajo la pas edhe dy fëmijë të moshës 14, 8 vjeç dhe fëmijën e tretë të lindur vetëm disa javë, më 3 nëntor.