E rëndë! 19-νjeçαri νret mαmαnë, nυk e Ια të рinte сigαre në dhomën e gjυmit

Policia ka arre stuar një 19-vjeçar që është ak uzuar për vr asjen e nënës së tij, pasi ajo e urdhëroi atë të mos pinte cigare në dhomën e tij të gjumit. Autoritetet u njoftuan për një incident në shtëpinë e Seth Settle në Lake Wales, Florida pasi vëllai 24-vjeçar i Settle gjeti nënën e tyre, 52 vjeç, të vdekur në shtëpi të enjten, 28 prill.

Kur polica shkoi në vendngjarje nuk ishte gjeti gjak në shtëpi dhe nuk kishte lëndime të dukshme në trupin e gruas, por një infermiere më vonë gjeti disa p lagë gjatë inspektimit të trupit të saj.

Seth Settle është arrestuar dhe aku zuar. Kredia: Zyra e Sherifit të Qarkut Polk

Ngj arja ndodhi pak pasi babai i Settle u largua nga puna dhe pak pas orës 9:30 ai mori një telefonatë ku iu tha se gruaja e tij kishte v dekur. Settle thuhet se u largua nga vendi i ngjarjes, por më vonë rrëfeu para het uesve se kishte qëlluar nënën e tij përmes derës së dhomës së tij të gjumit, pasi ajo i tha atij të ndalonte pirjen e cigareve në dhomën e tij.

19-vjeçari pretendoi se ishte në depresion dhe kishte mbajtur një armë në kokë para se nëna e tij të hynte në dhomën e tij të gjumit. Ai thotë se e qëlloi aksѕidentalisht nënën e tij por policia beson se Settle qëlloi nënën e tij nga zemërimi.