Ngjαrjα e rëndë, Policiα: Вαѕhkëѕhorti u kthуe nga Greqiα dhe gjeti të рαjetë fëmijën në ѕhtëрi

Policia e Korçës ka reaguar në lidhje me ngja rjen e rëndë, ku një grua ka lindur fëmijën dhe më pas e ka futur në një valixhe, ku për pasojë foshnja ka ndë rruar jetë.

Bëhet me dije se kallëzimin në polici e ka bërë bashkëshorti, shtetasi K. A., i cili kur është kthyer nga Greqia ka gjetur në banesën e tij, në lagjen nr. 15, Korçë, një foshnjë të paj etë.

Bashkëshortja e tij, e cila v uan nga sëmundje të shëndetit mendor është transportuar në maternitetin e qytetit, për ekzaminime të mëtejshme.