Кrίm МАКАВËR , nënα Ιίnd fëmίjën dhe e fυt në ναΙίхhe, fоѕhnjα ndërron jеetë

Një ngj arje e rëndë ka ndodhur mëngjesin e sotëm në Korçë, ku një grua ka lindur fëmijën dhe më pas e ka futur në një valixhe, ku për pasojë foshnja ka n dërruar jetë.

Ngja rja ka ndodhur në lagjen 15 të qytetit, ndërkohë që mësohet se nën ka probleme të shëndetit mendor dhe e ka lindur fëmijën në shtëpi, ku jetonte e vetme. Trupi i foshnjes është dërguar në mo rgun e qytetit.

Fëmijën e ka gjetur në valixhe bashkëshorti i gruas, i cili kishte ardhur dje nga Greqia. Ai i ka thënë policisë se ishte në Greqi prej më shumë se 1 viti dhe se fëmija që gjeti nuk ishte i tij. Çifti ka dhe një fëmijë tjetër, 15 vjeç.