Sa fije shkrepse shihni në foto? Vetëm 2% e njerëzve arritën ta zgjidhnin këtë enigmë

Ky është një enigmë e re që qarkullon në internet dhe thonë se 99 për qind e njerëzve nuk dinë ta zgjidhin.Pyetja është e thjeshtë, sa fije shkrepse shihni në këtë foto?

Përpiquni fillimisht ta jepni vetë përgjigjen dhe ne ju lëmë zgjidhjen më poshtë.

Përgjigja e saktë është tetë, por është shumë e vështirë të arrihet. Të gjithë mund t’i shohim dhe numërojmë pesë shkrepset përpara çakmakut, por ajo që i ngatërron të gjithë është reflektimi në çakmak. Aty shohim edhe pesë shkrepse, por vetëm tre prej tyre nuk janë pasqyrim i atyre ekzistueseve, gjë që pakkush mund ta bëjë.