Florian Binaj dhe Besim Dina pikturojnë portretet e njëri-tjetrit (VIDEO)

Aktori shqiptar, Florian Binaj ka qenë i ftuari i kësaj jave në emisionin “Oxygen” të Besim Dinës, i cili transmetohet në Klan Kosova.

Duke qenë se Binaj është edhe piktor, ai dhe Besim Dina bënë një sfidë, për të pikturuar portretet e njëri-tjetrit.

Pikturimi ndodhi derisa intervista po vazhdonte, përcjell Klankosova.tv.