Nami në PD! Evi reagon ashpër ndaj Bleona Qeretit: Kush e solli këtë këtu

Emri i këngëtares Bleona Qereti doli dje në listat e kandidatëve për anëtarë të Këshillit Kombëtar të PD në Kuvendin e Sali Berishës. Qereti reagoi menjëherë duke hedhur poshtë zërat dhe përmes një postimi në Instagram tha se nëse do të punonte për një qeveri do të ishte për atë të SHBA-së.

Por, aktivistja Evi Kokalari, e ulur në radhët e para sot në Kuvendin Kombëtar krah Liri dhe Sali Berishës, duket se nuk e ka pritur mirë reagimin e Bleonës.Kokalari, e njohur për mbështetjen e hapur ndaj Sali Berishës thotë se do të preferonte të shikonte në Kuvend figura intelektuale dhe jo Bleona Qerretin.“Nuk e di kush e propozoj këtë në Këshill dhe pse, por vetëm galeria në këtë artikull mjafton të kuptosh që ky nuk është imazhi që duhet të ndërtojmë dhe do përdoret për t’i ulur vlerat Kuvendit nesër.

Do doja të shikoja intelektual dhe shkrimtar e artist si Inva Mula dhe Visar Zhiti, etj në këshill. Ose merreni PD në seriozisht ose mos na humbni kohën kot. Jam pa fjalë’, shkruan Kokalari.Në reagimin e saj Belona Qerreti shkruante: “Ndërsa kam lindur në Shqipëri jam një qytetare amerikan.

Unë e dua Shqipërinë por besnikëria ime është ndaj Shteteve të Bashkuara të Amerikës, vendit tim!! Nëse do të punoja ndonjëherë për një qeveri, do të punoja vetëm për qeverinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës!”