Lanë раѕ 7 fëmijë, kuѕh ishte çifti shqiрtar që u maѕakrua me thikë në Franсë

Janë zbardhur identitetet e çiftit që janë gjetur në masakruar me thika në Francë. Mediat e Kosovës shkruajnë se bëhet fjalë për K. D, e lindur më 1978 nga qyteti i Vushtrrisë dhe bashkëshorti, Sh. G, i lindur më 1977 nga Dubrava e Istogut.

Ata jetonin në apartament me shtatë fëmijët e tyre, nga pesë deri në 21 vjeç.

Vraаsja nuk është zbardhur ende, por janë marrë në pyetje fëmijët.

Paraprakisht dyshohet që krimin ta ketë krye një prej djemve të familjes, pasi është gjetur me thikë në dorë në momentin kur ndodhi ngjarja. Kr imi i rëndë ndodhi dy ditë më parë në banesën e familjes shqiptare në Epinal të Francës.