E раbeѕueѕhme! Вankomati nuk nxirrte para, sho kohen nga ajo çfarë gjejnë brenda

Një tjetër ngjarje e pazakontë është shënuar në Indi.

Shumë klientë ishin an kuar tek autoritetet përkatëse se një bankomat kishte pro bleme me nxjerrjen e parave.

A T M kishte ngecur dhe nuk i përgjigjej koma ndave kështu që teknikët e hapën për të parë se çfarë e shka ktonte pro blemin.Më shumë se 13 mijë dollarë ishin bërë co pash, pasi disa minj ishin futur brenda bankomatit.

Ishin zyrtarët e bankës ata që zbuluan një numër të madh brejtësish, pasi klientët u an kuan se A T M kishte pro bleme dhe nuk nxirrte paratë.

Në momentin që ata shkuan për të kontrolluar makinerinë, u hasën me skenën e pazakontë, të kartëmonedhave që ishin co pëtuar