Studimi befasues: Burrat me këmbë të mëdha tradhtojnë më shumë

Burrat me këmbë të mëdha kanë më shumë gjasa të tr.adhtojnë partneren e tyre sesa ata me më të vogla, thotë një studim.

Ata nuk janë shumë besnikë, thotë tutje një sondazh.Uebfaqja e takimeve Illicit Encounters, pyetën dy mijë burra në lidhje me këtë çështje.

Dhe doli se b.urrat me kë.mbë midis 43-44 dhe 46-47 kishin më shumë gjasa të flinin me dikë jashtë martesës ose marr.ëdhënies së tyre.

Xhekisa Leoni nga uebfaqja tha: “Bu.rrat me kë.mbë të mëdha kanë ten.dencë të gjatë, kështu që ka të ngj.arë të kenë më shumë vëmendje”, shkruan Dailystar.