Вurri e keqtrajton gruan gjatë kohëѕ së iftarit: Më ka fуer duke mi marrë enët me ushqim nga tavolina

Pothuajse çdo ditë në Policinë e Kosovës raportohen raste të dhun ës në familje, ku në shumicën prej tyre v iktima janë gratë.

Edhe një grua nga Vushtrria e ka denoncuar dje bashkëshortin e saj në Polici, pasi i njëjti dyshohet se i ka shkaktuar dh unë psikike, shkruan Gazeta Sinjali.

Sipas burimeve të Sinjalit viktima ka deklaruar se burri po e keqtrajton vazhdimisht, ku herën e fundit, gjatë natës së mbrëmshme e ka fyer dhe e ka penguar në kohën e iftarit, duke ia marrë enët me ushqim nga tavolina.

Pasi rasti është denoncuar, prokurori ka dhënë urdhër që i dyshuari të intervistohet dhe të vazhdohet me procedurat e tjera.

/GazetaSinjali/