“Ma nхjerrni nga ѕhtëрia gruan”, burri thërret Рoliсinë, përfundon vetë në рranga

Policia e Kosovës ka arrestuar një burrë në Gjakovë, pasi i njëjti dyshohet se ka ushtruar dhu në psikike ndaj bashkëshortes së tij, raporton Gazeta Sinjali.

Sinjali ka mësuar se i dyshuari e ka thirrur vetë Policinë, duke u kërkuar që ta nxjerrin nga shtëpia gruan e tij.

Sipas burimeve të Sinjalit, pasi Policia ka dalë në vendin e ngja rjes, v iktima ka deklaruar se burri i saj e keqtrajton psiqikisht duke e sharë dhe duke i kërkuar të largohet nga shtëpia.

I dyshuari është arr estuar nga Policia, ndërsa viktima është kthyer në shtëpi te fëmijët e saj, me dëshirë.

/GazetaSinjali/