E rеndе! Koronaνίrυѕί i merr јеtën 25-vjeçari në Greqi, mediat: Nuk νυante nga asgjë

Kor onavi rusi nuk po kursen askënd.

Një 25-vjeçar nga Serresi në Greqi ka humbur jetën mëngjesin e sotëm për shkak të ko ronavi rusit duke u bërë kështu vik tima më e re e pandemisë në këtë vend.

Theodore Pavlidis, ndërroi jetë pas komplikacioneve të shkaktuara nga kor onavi rusi edhe pse nuk kishte sëmundje të tjera shoqëruese dhe mediat greke raportojnë se ishte mjaft i shëndetshëm.

Greqia është duke u përballur me një valë të dytë të egër të pan demisë, e cila ka vendosur në vështirësi të madhe spitalet e vendit.

Raportohet se në repartin e shërbimit intensiv të spitalit qendror të Selanikut është vetëm një vend i lirë.