SHOKUESE ! Gjyshja e detγroi të pinte nje shishe υiski, hυmb јеtën 4-vjeςarja. Nëna ka qenë e pranishme dhe nuk ka tentuar të ndërhyjë…

Një vajzë 4-vjeçare në Baton Rouge, Luiziana, ka ndërruar jettë pasi gjyshja e detyroi të pinte uisski, thotë policia.

Përmbajtja e aIkooIit në gjjak tek vajza ishte 0,680%, një “dozë v dekjjeprurëse”, sipas urdhër-a rrestit. Një nivel prej 0,25% mund të shkaktojë heImim nga aIkooIi dhe çdo gjë më e lartë se 0,40% mund të çojë në kooma ose v dekje, sipas një grafiku të Universitetit të Notre Dame.

Roxanne Record, 53 vjeç, dhe nëna e vajzës, Kadjah Record, 28, u b urgoosën për v rassje të shkallës së parë, sipas të dhënave të të b urgoosurve.

Sipas burimeve ato u zemëruan me vajzën sepse ajo kishte pirë nga një shishe Canadian Mist që ishte në një banak, thuhej në urdhër.

Më pas, gjyshja e detyroi vajzën “të konsumonte pjesën e mbetur të shishes, e cila ndoshta ishte e mbushur mbi gjysmën”, thuhej në urdhër.

Nëna ka qenë e pranishme dhe nuk ka tentuar të ndërhyjë, sipas policisë.

Kadjah Record nuk kërkoi ndihmë mjekësore për vajzën e saj derisa ajo pushoi së marrë frymë.