Po shkonte në shkollë me një çantë të çuditshme, nëna “luan mendsh” kur zbulon ç’kishte vajza

Një video në Facebook ka prodhuar mijëra të qeshura në mesin e përdoruesve të rrjetit social. Protagoniste e kësaj historie është një vajzë seksi, e cila po shkonte në shkollë me një çantë të dyshimtë dhe skenën e ka zbuluar mamaja e saj.

Vajza, siç shihet në pamjet e Facebook, do të shkonte në shkollë dhe mbante një “valixhe” që, në të vërtetë, ishte një mbajtëse e vogël e pijeve freskuese.

Megjithatë, askush nuk priste se çfarë do të ndodhte më pas. Nëna u intrigua nga përmbajtja e pijeve freskuese dhe vendosi të hetonte.Ajo që gjeti brenda ishin disa shishe birra, me sa duket vajza ishte gati të merrte një drejtim tjetër që nuk lidhej me studimet