Çifti shqiрtar gjendet i mаѕаkrυar me ТНlKA brenda baneѕëѕ së tуre në Franсë

Një ngjarjeе e rëndë është zbuluar ditën e djeshme në një apartament të vendosur në lagjen Plateau de la Justice në Epinal, Francë. Sipas mediave franceze një çift nga Kosova është gjetur i vd ekur. Sipas informacioneve të para, burri dhe gruaja janë vr arë me th ika. Trupat e tyre u gjetën në banjën e banesës ku jetonin me shtatë fëmijët e tyre. Ka qenë lagjja që ka dhënë alarmin rreth orës 08:30.

Kur ka mbërritur policia, kanë qenë të pranishëm katër fëmijët e çiftit, dy prej të cilëve të rritur. Fëmijët e moshës 16 deri në 21 vjeç të cilët u evakuuan nga zjarrfikësit. Të troоnditur, ata u dërguan në spital për vëzhgim.

Fqinjët kanë deklaruar se kanë dëgjuar zhurma dhe debate shumë, por nuk kanë bërë asnjëherë ndonjë ankesë. Policia po përpiqet të mbledhë gjurmë në vendngjarje por dëshmitë e fëmijëve do të jenë thelbësore për të kuptuar se çfarë ka ndodhur në të vërtetë.