Një tjetër provë/ Рutin mund të jetë vërtet ѕëmurë, ja videot ku i dridhen duart dhe këmbët

Që prej fillimit të luftës të shumtë janë zërat që thonë se presidenti rus Vladimir Putin është sëmurë.

Një video e publikuar së fundmi i forcona akoma dhe më shumë këto dyshime. Pamjet janë shkëputur nga një takim që Putin ka zhvilluar me liderin bjellorus, Alexander Lukashenko.

Presidenti rus shihet me një dorë që dridhet, po ashtu dhe në trup i dallohet një vështirësi në të ecur.

Presidenti rus është ngulitur nga pretendimet për gjendjen e tij të dobët në muajt e fundit, të nxitur nga pamjet e fytyrës së tij të fryrë, qëndrimi i shtrirë dhe kapja e vazhdueshme për mbështetje e tavolinës apo karriges ku është ulur.