Arjola Demiri krahë kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama: Me një artist të përjetshëm

Arjola Demiri ka vite që vepron dhe jeton në Shqipëri.

Aktorja shqiptare është po ashtu mjaft aktive në rrjetet sociale ku poston imazhe e video të ndryshme nga përditshmëria.

Që nga jeta profesionale dhe ajo private Arjola përpiqet të jetë më afër me ndjekësit e saj.

Së fundi, ka qenë pjesë në një iftar të organizuar në “Pallatin e Kongreseve”.

Nga aty ajo ka postuar edhe një fotografi krahë kryeministrit, Edi Rama, ku ka bërë një mbishkrim mjaft të veçantë.