Greqia dhe Zviсra hapin kufijtë për Shqipërinë, pa vakѕinë dhe pa test Сovid

Nisur nga data 2 Maj, Greqia dhe Zvicra kanë njoftuar heqjen e çdo kufizimi të Co vid-19 duke përfshirë këtu certifikatën e vaksinimit apo testet për turistët dhe udhëtarët që duan të vizitojnë këto shtete

Autoritetet greke kanë bërë me dije se asnjë udhëtari nuk do t’i kërkohen kushtet e mëparshme të Co vid-19 të aplikuara më parë. Jo të vaksinuarve do u lejohet kalimi lirisht.

Po ashtu edhe Sekretariati Shtetëror i Zvicrës për Migracionin ka bërë se për të gjithë udhëtarët do hiqen të gjitha masat kufizuese pavarësisht vendit të origjinës.