Shqiptari pIagos dy persona pasi i shkeIën qenin me veturë

Shumë prej jush keni parë filmin John Wick, i cili luhet nga aktori Keanu Reeves, film ky ku Wick i kthehet jetës së kriimit pikërisht pasi i v rasin qenin dhe i vjjedhin veturën. Një ngjjarje e ngjashme mbrëmjen e djeshme ka ndodhur në Sarandë, një 43-vjeçar, i quajtur Ibrahi.m Duda, pIagosi me th ikë dy vëllezërit adoleshentë, 16 dhe 18 vjeç, për shkak se këta të fundit i kishin shtγpur qenin me makinë.

Pas ngjjarjes autori u arra tis, ndërsa policia është vënë në ndjekje të tij.

Duda njihet si përdorues i d rσgave të forta, dhe është person me precedentë të mëparshëm penaΙ, pasi në të kaluarën është dënuar për tentativë v rasjje dhe për vjjedhje e kundërshtim të forcave të policisë.