Imami shqiptar tregon Νgjаrjen rrëqеthëѕе: O Allah nga mbro se një djali ia Νхorrën Νënën me Сονίd-19 dhe ia çuan në Μοrg, ai e gjeti me ρυΙѕin që i rrίhte

Një imam xhamie ka bërë publike një histori të pab esueshme, që nëse është e vërtetë është tepër tro nditëse.

Imami rrëfen se besimtari nga Tirana kishte pasur nënën sëm urë dhe e kishte shtruar në spital në gjendje shumë të rëndë.

Pasi mjekët i kishin thënë të shkonte të merrte disa ilaçe në farmaci, ai ishte vonuar më shumë se gjysmë ore.Kur ishte kthyer në spital, mjekët i kishin deklaruar se e ëma kishte ndërruar jetë si shkak i kor onavi rusit dhe e kishin dërguar në morg.

Mirëpo në momentin kur i afrohet nënës në morg ai vëren që pulsi i saj akoma rrihte dhe ishte gja llë.

Ai e rikthen menjëherë të ëmën në një spital privat dhe pas disa ditësh ajo e merr veten dhe bëhet më mirë.

Postimi i plotë i Ervin Metit:

SubhanAllah, O Allah na ruaj ! Dje më vizitoi një vëlla i mirë besimtarë që jeton në Tiranë, gjatë bisedave më pikëlloi një ngjarje që kishte ndodhur në Shqipëri të cilën ma tregoi dhe duke qënë se më tha është 100% e vërtetë, vendosa ta publikoj ! Kishte pas qënë një njeri me pozitë, dhe nëna e tij ishte sëmurë në gjendje të rëndë.

E kishte pas marr nënën e tij dhe e kishte dërguar në Spital, mjekët i kishin thënë që të merrte disa gjëra në farmaci, dhe si shkak i një pune kishte pas vonuar për 30-40 min. Kur kthehet në spital i pyet mjekët se si është nëna, mjekët i thonë se nëna ka vde kur si shkak i inf ektimit me co vid-19. Djali i merzitur per vd ekjen e nënës dhe i nervozuar nga fakti se ishte i bindur se nëna e tij nuk kishte qëne e prekur me covid porse kishte pas pasë probleme me Hipërtensionin.

I pyet mjekët se ku ndodhet nëna? Dhe mjekët i thanë se: Nëna është dërguar në mo rg dhe do të të lajmë rojmë se kur ta tërheqësh trupin e sajë të siguruar me mbështjelljen përkatëse për mbrojten e përhapjes gjatë var rimit..Djali i tro nditur, menjëherë shkon drejt mo rgut dhe me forcë hap dyert dhe vazhdon i afrohet nenës, e prek, dhe vëren se pulsi vazhdonte ti rrihte edhe pse ngadal, e merr nënën duke kundërshtuar me ç’do kusht puntorët e mor gut me faktin se asaj akoma i rreh pu lsi dhe e dërgon në spitalin privat “…….”

Pas ndërhyrjes së mjekëve, nëna e tij fillon të përmirësohet dhe pas 5-6 ditëve bëhet gati të dalë në gjendje të mirë nga spitali. Tani ajo është në gjendje të mirë dhe e aftë të lëvizë me dy këmbët e sajë. O Allah na ruaj nga ku rthet e të pabesëve dhe mos sill ndonjë dënim të rëndë në këtë vend si shkak i punëve të këtyre njerëz që kanë hum bur ndjenjën e të qënurit njeri.