Çfarë tjetër na pret këtë vit? Ja çfarë parashikoi tjetër “Baba Vanga” (VIDEO)

Çfarë tjetër na pret këtë vit?

“Baba Vanga”, e lindur në Bullgari është quajtur “Nostradamus i Ballkanit” për parashikimet e saj. Deri më tani ka parashikuar saktë ngjarjet si lSlS e Brexit, tani do të njoftoheni me parashikimet e saj që i kishte bërë 23 vjet më parë për vitin 2020.

Ajo tha se viti 2020 do të jetë i z ymtë, me shumë ts unamë dhe të rmete që do të go dasin kontinentin.

Kështu të premten ndodhi të rmeti në Turqi, ku deri më tani ka shkuar në 35 numri i vik timave.

Tër meti me madhësi 6.8 me qendër në qytetin lzmir bëri që disa ndërtesa të sh emben.

“Baba Vanga” parashikoi që bota do të v uajë nga fa tkeqësi të shumta këtë vit, me Pakistanin, Kinën, Japoninë dhe Alaskën.

Ajo tha se 400 njerëz do të vd esin pasi një tër met do ta go det kontinentin aziatik.

Në Kinë, është përhapur “kor onavirusi” me epiqendër në Ëuhan, ku deri më tani ka in fektuar të gjithë botën.

SHBA-të, Tajlanda, Koreja e Jugut, Japonia, Australia, Franca dhe Kanada kanë raportuar raste të vi rusit, për të cilin zyrtarët e shtetit kinez paraIajmëruan sot se po rriteshin me të madhe.