E gjithë Gjermania në sh ok, Ζbulohet se ky Νjeri ka gatυar dhe është υshqyer me m ish nje riυ

Foto Lajm

E gjithë Gjermania është sh okuar nga një ngjarje shumë e rëndë. Si bëhet e ditur nga ”Bild” një mësues matematike është ushqyer me m ish njeriu.

Mësuesi i matematikës Stefan R. 42 vjeç tani ndodhet në parabu rgim. Si raportohet ai ka gatuar dhe është us hq yer me m ish nje riu.

E gjithë Gjermania është e tro nditur nga kjo ngjarje, aq më shumë ngaqë ai ka punuar si mësues shkolle. Prindërit e nxënëse kanë fr ikë se ai mund t’u ketë bërë gjë fëmijëve të tij.

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Gazeta Korrekte.